over Margriet

VelazqueSilvio Montoya Velazquez is mijn leraar Spaans. Maar in de eerste plaats is hij schilder en beeldhouwer. Zijn werk bestaat uit beschilderde reliefs met krachtige, expressieve vormen en uitbundig kleurgebruik. Silvio Montoya is geboren in Colombia. In zijn geboorte-stad Medellin leerde hij schilderen van plaatsgenoot Emiro Botero. Hij studeerde toneel aan de EAFIT-universiteit van Medellin en richtte er het universitaire toneelgezelschap op. Het werk van zijn landgenoot Gabriel Garcia Marquez kent hij bijna uit zijn hoofd. Silvio studeerde aan het International Institute for Social Studies in Den Haag en woont sinds 1972 in Nederland.

Eva Kuit was mijn collega bij de NOS radio. Zij deed verslag van de Haagse politiek voor Met het oog op morgen; ik voor het radio 1 journaal. Nu werkt ze als zelfstandig media-adviseur, congresvoorzitter en trainer.

Marga Miltenburg was ook een radiocollega, maar dan bij de KRO. Ze ontving diverse prijzen voor haar inzet voor een evenwichtige beeldvorming (m/v) in de media. Nu zorgt ze met ZijSpreekt dat meer deskundige vrouwen de weg vinden naar het sprekerspodium

VogelMarcel Vogel is fotograaf en tekstschrijver. Hij maakt naam met zijn architectuurfoto's.

 
Silodam 458, 1013AW Amsterdam - T 020 379 00 17 - M 06 50 84 28 84info@margrietvanlith.nl
pagina 7